Det här är Eduqraft

Om oss

Eduqraft står för utbildningshantverk och utbildningskraft. Hantverk för att vi skapar utbildning utifrån devisen att alla är unika och genom att ställa oss frågor som vem, vilka, vad, hur, när, var och varför.  Kraft för att utbildning och lärande är styrka och utveckling att påverka livet framåt eller i en ny riktning.  

Eduqraft startades 2016 med namnet Hörnquist utbildning.  Sedan starten har yrkeshögskoleutbildningar varit ett fundament och vi drivs av allas rätt till en anpassad och tillgänglig utbildning med hög kvalitet. 

Om Charlotte

Charlotte Hörnquist är legitimerad lärare och beteendevetare. 

Om Carina

Carina Backsell är legitimerad lärare.

Pedagogisk tanke

Hur vi arbetar med kurser inom yrkeshögskolan, kommunal vuxenutbildning och gymnasieskola.

 Vi arbetar för att möta den studerande där den är för att väcka intresse och för att den studerande ska se mening och mål i det som studeras. Genom en tydlig struktur, planering, goda ämneskunskaper och ett aktivt studerandeinflytande är utbildningen levande och relevant. 

Vi möter dig där du är.

Ytterligare en del i det motivationsskapande arbetet är löpande respons och återkoppling till den studerande. Att den studerande får möjlighet att skåda över sin lärprocess och se vilka framsteg vederbörande gör skapar också motivation vilket blir ett incitament för fortsatta studier. Vår erfarenhet är att högt ställda krav och en hög tilltro till de studerande leder till mycket goda kunskaper, färdigheter och kompetenser.

För att koppla an till kommande yrkesroll, arbetar med vi med autentiska fall och genom verkliga skeende och fältuppgifter uppmanas den studerande till kreativa övningar. Syftet är att öka tilltron till den egna förmågan, att öka sin självkänsla och självförtroende, för att i arbetslivet våga ta ansvar, söka nya svar och prova nya utmaningar.

Vad säger kunder och elever?

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss? Välkommen att kontakta oss.